Κρουαζιέρες απο Αδάμα

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Μήλο. Βρείτε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στον Αδάμα, τα Πολλώνια και το αεροδρόμιο της Μήλου.

Δείτε τα μοναδικά τοπία της Μήλου και κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά της. Επιλέξτε τις μονοήμερες κρουαζιέρες μας στη δυτική πλευρά της Μήλου και το Κλέφτικο οι οποίες αναχωρούν καθημερινά από τον Αδάμαντα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του snorkeling, καθώς και την ξενάγηση με το φουσκωτό σε όλες τις σπηλιές του Κλέφτικου. Αναχωρούμε από τον Αδάμαντα περνώντας από τα γραφικά ψαροχώρια Σκινωπή, Κλήμα, Αρετή, Φουρκουβούνι και τους φημισμένους βράχους Αρκούδες.

Η διαδρομή μας συνεχίζεται προς το ακρωτήρι Βάνι όπου αντικρίζουμε το μεγαλείο της φύσης, ολιγόλεπτη στάση στα παλιά ορυχεία.

Συνεχίζουμε την εκδρομή μας στη δυτική Μήλο, στις Καλογριές με τα σμαραγδένια νερά όπου θα απολαύσετε το πρώτο πρωινό σας μπάνιο, δραστηριότητες με θαλάσσια παιχνίδια.

Αναχωρώντας από τις καλογριές θα περάσουμε από τις παραλίες Αγκάθια, Τριάδες, Αμμουδαράκι και Αγ. Ιωάννης.

Ακολουθεί επόμενη στάση στην σπηλιά της Συκιάς όπου το κολύμπι στο εσωτερικό της θα σας αφήσει όλους μαγεμένους.

Φεύγοντας από τη Συκιά θα ταξιδέψουμε προς το Κλέφτικο. Θα ευχαριστηθείτε ατελείωτες βουτιές από το σκάφος και τους βράχους με τις μάσκες και τα πέδιλα που θα σας δώσουμε. Το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε στο σκάφος ή στην παραλία του Κλέφτικου για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό ψαράδικο γεύμα.

Φεύγοντας από το κλέφτικο θα πιείτε τον απογευματινό σας καφέ με ανοιχτά πανιά θαυμάζοντας ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Είμαστε στην τελική διαδρομή προς τον Αδάμαντα.

Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε νυχτερινή κρουαζιέρα κάτω από τα αστέρια ή περισσότερες μέρες στη θάλασσα. Μία εμπειρία ζωής σας περιμένει! Επικοινωνήστε τώρα με το εξειδικευμένο προσωπικό της Ractravel και ακούστε μοναδικές προτάσεις για τις διακοπές σας.